Onoraţi de participarea la acest eveniment notabil, la care specialişti şi experţi din administraţia publică, personalităţi din mediul universitar şi nu numai, cu profesionalism şi dăruire, au oferit răspunsuri şi soluţii în domeniile: juridic, administrativ şi protecţia datelor cu caracter personal.

    Asociația Alumni a Universității Titu Maiorescu, Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti și revista ProExcelsior au organizat in parteneriat în data de 18 iunie 2022, cea de-a doua ediție a Conferinței „PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTARE” care a avut loc în format fizic, în AULA MAGNA din cadrul Universității Titu Maiorescu din București.

La eveniment au  participat reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, cu atribuții în implementarea Codului Administrativ, personalități de referință din sfera juridică, specialiști și experți protecția datelor cu caracter personal precum și IT&C.

Conferința si a propus să fie platformă între reprezentanții administrației publice, mediul universitar, juriști și practicieni care, cu ajutorul celor mai buni specialiști în domeniu, să ofere răspunsuri și soluții în domeniile juridic, administrativ, protecția datelor cu caracter personal și IT&C pentru situațiile cu care se confruntă autoritățile și instituțiile publice din România.– 

Cu colegialitate,
Secretariatul General al CCJB