Bd. Hristo Botev nr. 28, sector 3 , BUCURESTI – ROMANIA

Tel : +40.21.305.57.57, Fax : +40.21.305.57.58 e-mail : bucarest@gruiadufaut.com

Cabinetul de Avocat GRUIA DUFAUT angajează consilier juridic cu experiența relevantă în operațiuni specifice societăților comerciale, precum relația cu Registrul Comerțului, contracte comerciale, derularea unor tranzacții complexe.

RESPONSABILITĂȚI :

CERINȚE:

OFERTA:

Așteptăm CV și o scrisoare de intenție la adresa job@gruiadufaut.com până la data de 8 aprilie 2023.  Doar candidații preselectați vor fi contactați telefonic pentru interviu.

***

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT oferă servicii de consultanță pentru companii în toate ariile de practică, inclusiv soluționarea litigiilor și arbitraj comercial. Cu o prezență de 30 de ani în piața avocaturii de business, cabinetul este recunoscut în special pentru serviciile de consultanță furnizate investitorilor francofoni care pătrund pe piața din România și pentru asistența juridică acordată în domenii precum: drept societar, achiziții publice, drept fiscal, drept imobiliar, dreptul muncii, concurență, dreptul PI și GDPR, drept european, energie & resurse naturale, asigurări, drept medical, litigii și arbitraj comercial.